Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("ROTH HR")

Results 1 to 4 of 4

  • Page / 1
Export

Selection :

  • and

A PAIRED COMPARISONS TEST PROCEDURE FOR THE SENSORY EVALUATION OF STRENGTH OF FLAVOR AND EASE OF DRAW OF CIGARETTES = METHODE DU TEST DE COMPARAISON PAR PAIRES POUR L'EVALUATION SENSORIELLE DE L'INTENSITE DE LA FLAVEUR ET DE LA FACILITE DE TIRAGE DES CIGARETTESSOLMS J; ESCHER F; ROTH HR et al.1983; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT 870+870 TECHNOLOGIE; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1983; VOL. 16; NO 4; PP. 185-189; BIBL. 10 REF.; 4 TABL.Article

SENSORISCHE BEURTEILUNG VON LEBENSMITTELN MIT EINEM RANGORDNUNGSTEST. = ANALYSE SENSORIELLE DES PRODUITS ALIMENTAIRES EN UTILISANT UNE EPREUVE DE CLASSIFICATIONROTH HR; SPECK P; ESCHER F et al.1977; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1977; VOL. 10; NO 6; PP. 305-307; ABS. ANGL.; BIBL. 4 REF.Article

THRESHOLD CONCENTRATION OF COPPER IN DRINKING WATER. = CONCENTRATIONS SEUILS DE CUIVRE DANS L'EAU POTABLEBEGUIN BRUHIN Y; ESCHER F; ROTH HR et al.1983; LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT+TECHNOLOGIE; ISSN 0023-6438; CHE; DA. 1983; VOL. 16; NO 1; PP. 22-26; BIBL. 24 REF.; 1 FIG./2 TABL.Article

DISTRIBUTION OF CIRCULATING IMMUNOREACTIVE COMPONENTS OF PARATHYROID HORMONE IN NORMAL SUBJECTS AND IN PATIENTS WITH PRIMARY AND SECONDARY HYPERPARATHYROIDISM: THE ROLE OF THE KIDNEY AND OF THE SERUM CALCIUM CONCENTRATIONDAMBACHER MA; FISHER JA; HUNZIKER WH et al.1979; CLIN. SCI.; GBR; DA. 1979; VOL. 57; NO 5; PP. 435-443; BIBL. 31 REF.Article

  • Page / 1